Wie zijn we

De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit.

Wie zijn we
18 jaar ervaring in onroerend goed
18 jaar ervaring in onroerend goed Mimosaproperties is een geregistreerd handelsmerk van Chave Laranja Lda., een erkend vastgoedbedrijf (AMI 9140) aan het Instituto de Mercados Públicos de Imóveis e Construção (IMPIC) - regelgeving, toezicht en begeleider van de vastgoed sector en de bouw. Ons bedrijf wordt gerund door een meertalig team met activiteiten op het gebied van vastgoedbeheer en onroerend goed.
Al 18 jaar Mimosaproperties is ontwikkeld door middel van kennis en ervaring, hun activiteiten op basis van de nauwkeurigheid en kwaliteit van diensten aan een gespecialiseerde dienst in de aankoop en het beheer van onroerend goed in de Algarve te bieden.
Met een methodologie op basis van persoonlijke service, competentie, precisie, beschikbaarheid en betrokkenheid, verzekeren we al onze klanten een service van totale transparantie en professionaliteit. De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit.
Door de jaren heen hebben we zakelijke relaties ontwikkeld met vertrouwde dienstverleners in alle aspecten die verband houden met het verwerven en beheren van onroerend goed. We hebben een uitgebreid scala aan services om te bieden en zorgen voor de beste oplossing voor de behoeften van onze klanten.
Als uw droomhuis niet op onze lwebsite kunt vinden,dan zullen we ernaar zoeken en het voor u vinden. Zodra aan deze vraag is voldaan, wordt u door het aankoopproces geleid en worden alle gekwalificeerde services geleverd in termen van:
- Juridische vertegenwoordiging;
-  Fiscale vertegenwoordiging;
- Hipotecaire en financiële diensten;
-  Beheer en verhuur van onroerend goed.
Gedurende 18 jaar heeft Mimosaproperties, door middel van kennis en ervaring, haar activiteiten ontwikkeld op basis van de nauwkeurigheid en kwaliteit van de diensten.
Gedurende 18 jaar heeft Mimosaproperties, door middel van kennis en ervaring, haar activiteiten ontwikkeld op basis van de nauwkeurigheid en kwaliteit van de diensten. Wij bieden een service bij de aankoop in het beheer van onroerend goed in de Algarve.
Met een methodologie op basis van persoonlijke service, competentie, precisie, beschikbaarheid in betrokkenheid, verzekeren we onze klanten een service van totale transparantie in professionaliteit. De tevredenheid van elf klanten is elf prioriteit.