08 mrt 2019

Vakantie Verhuur

terug
Vakantie Verhuur
Voor de meeste eigenaren is de aankoop van een woning synoniem aan beleggen. Het betekent dat u naast het plezier van het bezitten van een vakantiehuis ook kunt huren om uw investering terug te betalen.

Vakantie VerhuurHet kopen van onroerend goed in het buitenland is voor veel mensen een geliefde investering. Dit betekent dat behalve het genot van een vakantiewoning voor zichzelf , het huis ook verhuurd kan worden om inkomsten te verkrijgen uit hun investering. Wij kunnen U helpen dit inkomen te verwerven door het voor U te verhuren.  In de loop der jaren hebben wij –Mimosaventure- een portefeuille opgebouwd van meer dan 70 vakantiewoningen in Lagos, Portimão en omgeving welke wij succesvol verhuurd hebben aan een groot aantal europeanen.

Verhuur van uw vakantiewoning wordt gebaseerd op een uitvoerig en doordacht plan in overleg met U waarin we vaststellen hoe, wanneer en onder welke voorwaarden U wenst het meeste rendement te maken. Dat wordt vastgelegd in een verhuur overeenkomst tussen Mimosaventure en U. Daarnaast verorgen wij de marketing van Uw woning in heel Europa en houden we U op de hoogte van de boekingen die wij gemaakt hebben. Al deze diensten zijn op commissiebasis , dat betekent geen huurders geen kosten. Wij denken dat daardoor hetzelfde doel hebben als U : Verwerven van een geode huurder tegen een goed tarief.

Aldus, in het kort, wij zullen U vakantiehuis proffessioneel promoten en betrouwbare huurders zoeken voor wanneer U huis beschikbaar is. Ons doel is het maximale te vinden tussen de huurprijs en het aantal boekingen per huurder.